Matematik

Hurtig hjælp!

23. marts 2011 af Bette02 (Slettet)

Potensfunktion:

Bestem x, når y= 11.5

a= 2,57

b= 0,6806

forskrift: y= 0,6806 * x ^2,57


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Her er y = b·xa , så x = (y/b)1/a


Svar #2
23. marts 2011 af Bette02 (Slettet)

Det forstår jeg ikke..


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Hvad er det, du ikke forstår? Der er et færdigt udtryk lige til at indsætte dine tal i .

x = (11,5/0,6806)1/2,57


Skriv et svar til: Hurtig hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.