Matematik

[ln(2x+1)]^2 differentieres

26. marts 2011 af natasjah (Slettet)

 hej

Har brug for hjælp til at differentiere, det overordnede.  


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

f(x) = [ln(2x+1)]2 ⇒ f'(x) = 2·ln(2x+1)·(ln(2x+1))' = 2·ln(2x+1)·2/(2x+1) = 4·ln(2x+1)/(2x+1)


Svar #2
26. marts 2011 af natasjah (Slettet)

 jeg ved at det skal give 6 / 2x+1 * [ln(2x+1)]^2, og syntes jeg får helt andre resultater end de der står som resultater. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ikke, hvis funktionen er defineret som i #0 og #1 .


Svar #4
26. marts 2011 af natasjah (Slettet)

 Ok det vil jeg lige finde ud af så. for syntes osse det var et mærkeligt svar i #2


Skriv et svar til: [ln(2x+1)]^2 differentieres

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.