Matematik

forholdet

28. marts 2011 af gym99 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej.

Jeg har fundet forskriften y=k*xa

y= intensiteten, x = varigheden.

Mit opgave spørgsmål:

For et regnvejr R er varigheden det dobbelte af varigheden af et Regnvejr S.

Bestem forholdet mellem intensiteten af S og intensiteten af R

Hvordan gør jeg det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Beregn forholdet y(2x)/y(x)


Svar #2
28. marts 2011 af gym99 (Slettet)

 #1

Men, hvor får jeg x fra?


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Hvis du rent faktisk havde prøvet, ville du se, at x går ud af beregningen. Forholdet er uafhængigt af x.


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. marts 2011 af King789 (Slettet)

 giver #2 ret.. det er en relativ simpel opgave.. 

Men idag er det bare blevet sådan, at når man ikke gider lave det så skriver man det ind på SP så bliver det bare løst automatisk :O

Prøv kig på det engang der står jo præcis hvad du skal !?


Skriv et svar til: forholdet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.