Matematik

Rente

28. marts 2011 af sofiat (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Kan i hlæpe mig?? 

spørgsmålet lyder: 

hun vælger at betale i løbet af 36 måneder. Herved forhøjes den samlede kontantpris med 33%.

hvor meget skal hun betale hver månede?? 

kantantpris : 13170 kr, 


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. marts 2011 af mathon

månedlig ydelse = 1,33·(13170 kr) / (36 måneder) =                      kr/måned


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. marts 2011 af emul0c

Hvis prisen forhøjes med 33%, så skal du finde ud af hvor meget 33% er af kontantprisen og lægge det til:

13.170 * 33%

<=>

13.170 * (33 / 100)

<=>

13.170 * 0,33 = 4.346,1

Det tal lægger du så til kontantprisen. Så har du det samlede beløb - det kan du så dividere ud med antallet af måneder.


Skriv et svar til: Rente

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.