Matematik

Lineære funktioner

30. marts 2011 af LeylaDogan (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej allesammen..

Jeg er igang med denne opgave... Håber I kan hjælpe mig... på forhånd tak

En pilot vil leje et 4-personers fly.

Tilbud 1


y=600X            x er antal timer, som flyet lejes.                         y er lejeudgiften i kr.

- Hvor meget skal piloten betale for at leje flyet i 5,78 timer?

                       


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2011 af Angsumalin (Slettet)

y = 600 kr/time * 5,78 timer

y = 3468 kr 


Svar #2
30. marts 2011 af LeylaDogan (Slettet)

ok tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. marts 2011 af Angsumalin (Slettet)

så lidt :D


Svar #4
30. marts 2011 af LeylaDogan (Slettet)

hvad med denne opgave:

Tilbud 2

Fast pris: de første 10 timer................................................ 5000 kr.
Efterfølgende timer............................................................... 650 kr. pr. time

- Hvor meget koster det at leje flyet  i 12 ½ time efter dette tilbud?


Svar #5
30. marts 2011 af LeylaDogan (Slettet)

???


Skriv et svar til: Lineære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.