Matematik

Kommentér modellen, når det oplyses, at antallet af golfspillere i 2004 var 144801

30. marts 2011 af annepande1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej alle.

nu har jeg sat og tumlet med en opgave der lyder så ledes:

Kommentér modellen, når det oplyses, at antallet af golfspillere i 2004 var 144 801.

jeg har lavet alle udregningerne til de andre opgaver hvor jeg er kommet frem til at der i 2004 skulle være 137260 antal golfspillre, hvis jeg beholder a værdien som er 9680.

udregningen:
2004-1992=12 år
Vi indsætter 12 på x’s plads
y=6980*12+53500
y=137260
 

MIT PROBLEM ER:

at jeg simpelhen ikke kan forstår hvad jeg skal i den sidste opgave som lydder sådan:

Kommentér modellen, når det oplyses, at antallet af golfspillere i 2004 var 144 801.

hvordan skal jeg gøre, håber nogle kan hjælpe! tak på forhånd.


Brugbart svar (3)

Svar #1
30. marts 2011 af AMelev

Du skal sammenligne modellens forudsigelse med det faktiske. Det mest oplysende er at beregne, hvor mange %, det faktiske antal er højere en det forudsagte.


Skriv et svar til: Kommentér modellen, når det oplyses, at antallet af golfspillere i 2004 var 144801

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.