Matematik
funktion..
16. maj 2005 af
bully (Slettet)
Hej..
jeg har fået til opgave at finde funktionen på en graf, og fortælle om den typr funktion.. men jeg kan ikke huske hvordan det er man finder ud af hvad funktionen er,
håber der er nogen der vil hjælpe..
Ligningen hedder P=1,75-0,18*T..
MVH Bully..
jeg har fået til opgave at finde funktionen på en graf, og fortælle om den typr funktion.. men jeg kan ikke huske hvordan det er man finder ud af hvad funktionen er,
håber der er nogen der vil hjælpe..
Ligningen hedder P=1,75-0,18*T..
MVH Bully..
Svar #1
16. maj 2005 af Elevenn (Slettet)
altså som du har skrevet den der er det vel en linær funktion...
f(x)=ax+b...
f(x)=ax+b...
Skriv et svar til: funktion..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
