Matematik

Matematik VIGTIGT HJÆLP!

03. april 2011 af Anne1241 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Reduktioner.

2a(4a - 2) - 3a(2a - 1) + a(1 + 3a) =

(2a - 3b)(2potens) + 4b(3a - b) =

Ligninger.

12(x - 4) - 3(2x + 16) = 18

Handelsregning.

Nogle varer købes for 7200kr. Fragt og andre omkostninger udgør 9% af købprisen.Find de samlede udgifter.

Varerne sælges for 9810kr. Find fortjenesen både i kr. og i procent.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2011 af bolani (Slettet)

indlægget er nøjagtig det samme som

www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx

Og der er ikke enngang gået 5 min.

Hav nu lidt tålmodighed.


Svar #2
03. april 2011 af Anne1241 (Slettet)

Vil bare have det overstået beklager =/


Skriv et svar til: Matematik VIGTIGT HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.