Matematik

1000 kr og forhold 2:3 Metode???

06. april 2011 af annahansen2 (Slettet)

1000 kr og forhold 2:3.

Metode til det?  På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. april 2011 af pige24 (Slettet)

Tror det er sådan.Kan ikke garantere at det er rigtigt.

1000kr*2/3


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

Den ene part får 2/(2+3) af de 1000kr, mens den anden part får 3/(2+3) af de 1000 kr, altså (2/5)·1000kr og (3/5)·1000kr


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. april 2011 af SuneChr

A og B deler 1000 kr. i forholdet  2:3  vil sige, at A får  1000 • 2 / (2 + 3 ) kr. og B får  1000 • 3 / ( 2 + 3 ) kr. 


Svar #4
06. april 2011 af annahansen2 (Slettet)

(2/5)·1000kr = 400

og (3/5)·1000kr = 600

= 1000 ialt?


Svar #5
07. april 2011 af annahansen2 (Slettet)

Undskyld det var ikke 1000 men 10000 kr og forhold 2:3

Det skal give enten 4.000 5.000, 6.000, 7.000 eller 8.000

Tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #6
07. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

#5

Du skulle vel så kunne finde ud af at erstatte de 1000 kr med 10000 kr i forklaringerne ovenfor. Brøkdelene er jo de samme.


Svar #7
07. april 2011 af annahansen2 (Slettet)

Jeg undskylder virkelig  men har prøvet, op til flere gange med forklaringerne ovenfor...

Det skal give enten 4.000 5.000, 6.000, 7.000 eller 8.000

Men det går ikke op når jeg prøver


Brugbart svar (1)

Svar #8
07. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

#7

Læs dit eget svar i #4 og erstat så 1000kr med 10000kr, dvs sæt et ekstra 0 bag på dine resultater.


Svar #9
07. april 2011 af annahansen2 (Slettet)

2/5)·10000kr = 4000

og (3/5)·10000kr = 6000

Men, hvis det skal give en af disse resultater 4.000 5.000, 6.000, 7.000 eller 8.000 så går det jo ikke op...


Brugbart svar (1)

Svar #10
07. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

#9

Begge de to resultater forekommer da mellem forslagene.


Svar #11
07. april 2011 af annahansen2 (Slettet)

Eller giver det 10000? Nu jeg helt forvirede...


Svar #12
07. april 2011 af annahansen2 (Slettet)

Der står i min opgave jeg skal sætte kryds ved svaret men er det 4000 eller 6000 jeg skal sætte kryds over i dette sammenhæng?


Brugbart svar (1)

Svar #13
07. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

#12

Det er jo umuligt at besvare ud fra din mangelfulde opgaveformulering. Jeg har forklaret dig metoden til at beregne, hvorledes summen skal deles. Du må så selv oversætte det til din opgave.


Svar #14
07. april 2011 af annahansen2 (Slettet)

Jeg vil prøve tusinde tak for din hjælp :-)


Skriv et svar til: 1000 kr og forhold 2:3 Metode???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.