Matematik

Lav overslag????

02. marts 2010 af Mette1995 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej.
Jeg er ved at øve prøve til i morgen.. Og ved en af opgaverne står der: lav overslag (1) 733 + 656 er ca. _______
Det jeg ikke forstår er at der står cirka? Hvad betyder det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2010 af Esponta (Slettet)

Overslag betyder at runde tallene op eller ned, så de er nemmere at regne ud

Man runder normalt op til nærmeste 10'er når man bruger de tal som du har der

I dit tilfælde vil det give 730+660=ca. 1390 


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. oktober 2017 af Alaazeaiter (Slettet)

808+447~

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. oktober 2017 af Alaazeaiter (Slettet)

Hvad er 808+447 vis man skal lave et overslag

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. januar 2019 af Willy321 (Slettet)

Alaazeaiter

det er 810 + 450 = 1.360


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. januar 2019 af ringstedLC

810 + 450 = 1260 er mere korrekt...


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. januar 2019 af Willy321 (Slettet)

haha ja jeg kom vist til at trykke forkert ups


Skriv et svar til: Lav overslag????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.