Matematik

Skriv et svar til: Beregne hvor mange blokke der højest skal anvendes i den nederste ring af igloen

27. marts 2014 af hisa (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Igloen har en indvendig radius på 1.4 meter.
Dens indvendige grundflade har en omkreds på 8,792 m2
Sneblokken har en bredde på 60 cm, en længde på 40 cm og en højde på 20 cm.
Den har et rumfang på 48,000 m3


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Omkredsen måles ikke i m2 . Divider omkredsen med længden af en blok.

Tråden er en forlængelse af denne tråd

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1461202

I den anden tråd skrev du

L=60cm B=40cm H=20cm

Klargør, hvad du mener.


Skriv et svar til: Skriv et svar til: Beregne hvor mange blokke der højest skal anvendes i den nederste ring af igloen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.