Matematik

Rente

03. april 2014 af Juli097b (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Renten i 3 måneder af 3600 kr. Til 4,5% p.a er

Hvordan regner jeg det ud ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2014 af mathon

     R=\left ( 3600\; kr \right )\cdot 0,045\cdot \frac{3}{12}=(162\; kr)\cdot \frac{1}{4}


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. april 2014 af mathon

detaljer:
                 årsrenten     \small\\ \left (\frac{3600\; kr}{100} \right )\cdot 4,5=162,00 \; kr

.
                 månedsrenten     \small\\ \frac{162,00 \; kr}{12}=13,50\; kr

.

                 3 måneders rente \small\\ 3\cdot \left (13,50\; kr \right )=40,50\; kr


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. april 2014 af 123434 (Slettet)

Indestående på konto efter et år:3600kr*(1+0,045)=3676kr

Renterne på et år er 3672-3600=162kr

Renterne på 3 måneder(162/12)*3=40,5 kr


Skriv et svar til: Rente

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.