Matematik

Logaritme - løs ligninger

04. april 2014 af hej1234567890343 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen!

Er der nogle der kan hjælpe mig med de her opgaver? :-)

Opgave 2) Løs ligningerne:

d) 3*e-x=12   f) 32x-1=9     g) 3*e-x+1=7

h) 3,1*e2x-1=7   i) 70,5x+1=9     j) 6*e2x-1=18

Opgave 3) Løs ligningerne:

a) 837*0,973x=100       b) 1,2*3,4x=5,6

c) 82*6x=12*3x              d)  [\LARGE \frac{3}{8}*(\frac{7}{5})^x= 3*(\frac{7}{10})^x]

På forhånd mange mange tak! :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

Prøv at skrive opgaverne ordentligt op, så det klart fremgår, hvad der er eksponenter. I opgaver med eksponenter benytter man, at

        log(an) = n·log(a)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

Det ser ud til at være de samme opgaver, som blev lagt frem i din anden tråd

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1463351


Skriv et svar til: Logaritme - løs ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.