Fysik

Energi

10. april 2014 af FrederikBMøller (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg har en opgave der volder mig mange problemer, er der nogle der kan hjælpe mig? :D

Opgaven lyder: En gryde uden låg og er fyldt med vand er varmet op, så der nu er 2,5kg vand med temperaturen 100C.

Hvor meget vand er der tilbage i gryden, hvis der nu yderligere tilføres varmemængden 3,6 MJ, og man kan se bort fra varmeafgivelse til omgivelserne.

Tak :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2014 af mathon

Restvandmængde:
                  \left ( 2,5\; kg \right )-\left ( \frac{3600\; kJ}{2260\; \frac{kJ}{kg}} \right )=\left ( 2,5\; kg \right )-\left ( 1,6\; kg \right )=0,9\; kg=900\; g


Skriv et svar til: Energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.