Matematik

Hvordan kan jeg vise, at bredden af søen varer til funktionen b(x).

11. april 2014 af MatBioFyKe (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har vedlagt opgaven, med alle oplysninger i opgave 2.3 b).

Jeg har ingen anelse, hvorledes man kan vise/beskrive bredden b, således med den funktion som er opstillet b(x). Er der nogen som kan forklare mig det? (evt. give nogle hints?)

Vedhæftet fil: Odder (2).pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2014 af mathon

bredden af søen vinkelret på x-aksen
er
                              
                                          \small f(x)-g(x)

                                                                                                                                                                                                \small \small \small {\color{Red} 0,6}\cdot 10^{-{\color{Red} 5}}x^3-0,001x^2-0,05x+40-\left ( 2,5\cdot 10^{-5}x^3-0,0067x^2+0,30x+20 \right )

               \small \small -1,9\cdot 10^{-5}x^3+5,7\cdot 10^{-3}x^2-0,35x+20      


Svar #2
11. april 2014 af MatBioFyKe (Slettet)

Nå ja for søren xD Man trækker self, dem fra hinanden. Mange tusind tak!


Skriv et svar til: Hvordan kan jeg vise, at bredden af søen varer til funktionen b(x).

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.