Matematik
Find f'
26. april 2014 af
zaidihassan (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Jeg skal have fundet f' af ligningen
2,7*(1-e^-0,021t)
Kommer den til at se således ud:
2,7*(-0,021)-e^0,021t??
Jeg kan ikke rigtig få det til at passe!
2,7*(1-e^-0,021t)
Kommer den til at se således ud:
2,7*(-0,021)-e^0,021t??
Jeg kan ikke rigtig få det til at passe!
Svar #1
26. april 2014 af Andersen11 (Slettet)
Der er tale om en funktion, ikke om en ligning.
Funktionen er
f(t) = 2,7·(1 - e-0,021t)
med den afledede
f '(t) = 2,7·(-0,021)·(-e-0,021t) = 2,7·0,021·e-0,021t
Skriv et svar til: Find f'
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
