Fysik

Brems så hårdt du kan

02. maj 2014 af emilowich (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er der nogle der har tid til at kigge på opgave c i den vedhæftede fil?

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2014 af mathon

c)
                 De kinematiske ligninger:

                               a=\frac{v-v_o}{t}\; \Leftrightarrow \; \; at=\left ( v-v_o \right )

                  og
                               \Delta s=\frac{1}{2}\cdot a\cdot t^2+v_o\cdot t        som multipliceret med 2a
                 giver
                               2\cdot a\cdot \Delta s=\left (a\cdot t \right )^2+2v_o\cdot \left (a\cdot t \right )       som ved indsættelse for a\cdot t
                 giver
                               2\cdot a\cdot \Delta s=(v-v_o)\cdot(v-v_o) +2v_o\cdot (v-v_o)

                               2\cdot a\cdot \Delta s=(v-v_o)\cdot(v-v_o+2v_o )=(v-v_o)\cdot(v+v_o )=v^2-{v_{o}}^{2}

                               2\cdot a\cdot \Delta s=v^2-{v_{o}}^{2}

                               \small 2\cdot a\cdot \left ( s-s_o \right )=v^2-{v_{o}}^{2}


Svar #2
02. maj 2014 af emilowich (Slettet)

Tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Brems så hårdt du kan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.