Matematik

Et kvadrat

03. maj 2014 af Manu0407 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej! Jeg har vedhæftet en opgave. Jeg har løst a'eren, men hvordan løser jeg b'eren?


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. maj 2014 af c_aastrup

Differentier funktionen og find minimum

T(x)=4x^2-12x+16 \qquad\Rightarrow\qquad T'(x)=8x-12


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

Eller bemærk, at T(x) er et 2.-gradspolynomium, hvis graf er en parabel, der vender grenene opad, så det har sit minimum i parabelens toppunkt.


Svar #3
03. maj 2014 af Manu0407 (Slettet)

ARH TUSIND TAK! 


Svar #4
03. maj 2014 af Manu0407 (Slettet)

er det 1.5? 


Svar #5
03. maj 2014 af Manu0407 (Slettet)

Hva med denne opgave? Vil i kunne hjælpe mig med den også?


Brugbart svar (1)

Svar #6
03. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Ja, det er korrekt.


Brugbart svar (1)

Svar #7
03. maj 2014 af c_aastrup

T'(x)=0\,\Rightarrow\,8x=12\,\Rightarrow\,x=\frac{12}8=\frac32=1.5


Brugbart svar (1)

Svar #8
03. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

#5

Start helst en ny tråd, når dit spørgsmål ikke længere har noget at gøre med den foregående diskussion at gøre.

a) Benyt procentsatserne for hele den danske fordeling og anvend dem på 950 patienter for at finde de forventede antal.


Svar #9
03. maj 2014 af Manu0407 (Slettet)

Okay, det gør jeg til en anden gang, men hvordan løser jeg så b'eren?
Vi er enige om at man altså gør følgdende i a'eren: A+: 950*037=351,5?


Svar #10
03. maj 2014 af Manu0407 (Slettet)

?? :)


Brugbart svar (0)

Svar #11
03. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

#9

Jo, 950·37% , osv. for hver blodtypegruppe.


Skriv et svar til: Et kvadrat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.