Matematik
rigtigt areal jeg har fundet?
Hej SP. Er det her rigtig løst?
Arealet af M:
M = ∫01(ex + 2)
∫01(ex + 2) = [ex + 2x]01 = (e1 + 2) - (1) = e + 1
Altså er arelaet af M: e + 1?
Er det ikke lidt mærkeligt, at resultatet bliver noget med 'e'?
Svar #1
06. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)
Hvorfor er det mærkeligt at der indgår tallet e i resultatet? Resultatet ser rigtigt ud.
Der skal et dx som afslutning i hvert integral.
Svar #2
06. maj 2014 af cecilied34 (Slettet)
Så i stedet skulle jeg skrive: ∫01(ex + 2) dx = [ex + 2x]01 = (e1 + 2) - (1) = e + 1
(med de rigtige elementer opløftet)
Svar #3
06. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)
#2
Ja. Det er vigtigt at angive den variabel, der integreres efter.
Skriv et svar til: rigtigt areal jeg har fundet?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
