Matematik

Beregning

11. maj 2014 af Mushtaaq (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Beregn rumfanget af cylindre med følgende mål ( 2 dec )
A; r=1 cm h= 5cm r= 95 cm h= 1,3cm
Hvad skal jeg gøre?

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2014 af Mobbi1999 (Slettet)

Der må mangle noget.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. maj 2014 af mathon

                       R_{cy\, l}=h\cdot \pi \cdot r^2


Skriv et svar til: Beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.