Kemi

beregninger

13. maj 2014 af inddd (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har problemer med disse opgaver. Er der nogle,som gerne vil hjælpe mig med disse to opgaver. :)

Screen Shot 2014-05-13 at 06.39.08.png


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. maj 2014 af mathon

9)
       I 1 L
       har du:
                        med hensyn til CaCl2:
                                                               n(Cl-) = 2·(0,02 mol/L)·(1 L) = 0,04 mol

                        med hensyn til AlCl3:
                                                               n(Cl-) = 3·(0,03 mol/L)·(1 L) = 0,09 mol

                                                               n(Cl-)total = (0,04 + 0,09) mol = 0,13 mol
       hvoraf
                                    [Cl-] = (0,13 mol) / (1 L) = 0,13 M
   

                                                              


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. maj 2014 af mathon

10)

        a)                              
                                    N2   +   3 H2   <--->   2 NH3


Skriv et svar til: beregninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.