Matematik

Affaldsproduktion, tabeller og modeller.

14. maj 2014 af nannawashere (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :) 
Jeg har lidt besvær med følgende opgaver b og c. (Se vedhæftede billede). 

På forhånd tak. 

Vedhæftet fil: blablablaavaesfsdf.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2014 af LeonhardEuler

b) Bestem w(2005-1994) og løs w(t) = 3500 (løsningen er antal år efter 1994)


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2014 af LeonhardEuler

c) Bestem w(2009 - 1994)  og vurder modellen ved at sammenligne din fundne værdi med faktiske værdi. Bemærk at du kun har data op til  år 2008 ... 


Svar #3
14. maj 2014 af nannawashere (Slettet)

#1

b) Bestem w(2005-1994) og løs w(t) = 3500 (løsningen er antal år efter 1994)

Tak! Dog har jeg stadig lidt besvær med w(t) = 3500. Jeg skal jo sætte den i ^t, som er det jeg ikke kender? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. maj 2014 af LeonhardEuler

Nej. Du løser den. 
Mon ikke du har Nspire? Benyt solve funktionen, selvom det burde være en enkel sag at gøre det i hånden.


Skriv et svar til: Affaldsproduktion, tabeller og modeller.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.