Matematik
Negativ kurvelængde
Jeg beregner kurvelængden af γ på [-4, -2], hvor ||y'(t)|| = 4t, så
-4∫-2 ||y'(t)|| dt = -24
Hvordan kan ens kurvelængde være negativ?
Hvis jeg nu beregner længden på [-4, 2], får man
-4∫0 ||y'(t)|| dt + 0∫2 ||y'(t)|| dt = -32 + 8 = -24.
Hvis begge betragtes at være positive, så skal kurvelængen være 40.
Svar #1
20. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)
Hvis du med ||y'(t)|| mener en norm eller afstandsmetrik, kan ||y'(t)|| da ikke være 4t for negative værdier af t. Prøv at formulere hele opgaven.
Skriv et svar til: Negativ kurvelængde
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
