Matematik

Ligningen (1/x)-(1/2) = 0 skal løses

21. maj 2014 af Jauz (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan løses ligningen uden hjælpe midler? 
Vil selvfølgelig gerne have allle mellemregningerne med. :)

x skulle gerne give 2. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

Gang med x og med 2 på begge sider af lighedstegnet.

(1/x) = (1/2)

Hvis de reciprokke værdier af to tal er ens, er de to tal selv ens.


Svar #2
21. maj 2014 af Jauz (Slettet)

Arh tak :)


Skriv et svar til: Ligningen (1/x)-(1/2) = 0 skal løses

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.