Matematik

Løst rigtigt?

25. maj 2014 af cecilied34 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej SP. Har jeg løst denne rigtigt?

Tangentens ligning: y = ax + b

a = 3 · 4 + 5 = 17

b findes:

4 = 17 + b

b = - 13

Tangentens lignig er så:

y = 17x - 13


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2014 af agogo (Slettet)

Det lyder ikke helt forkert, men jeg er ikke helt sikker :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. maj 2014 af Bullerkage (Slettet)

Du skal først finde forskriften for funktionen f. Derefter skal du anvende punktets koordinater til at bestemme en værdi for konstanten c. Til sidst finder du tangenten


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

#0. Ja, det er korrekt.

Brugbart svar (0)

Svar #4
25. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2. Det er ikke nødvendigt at løse differentialligningen. Løsningen i #0 er korrekt.

Brugbart svar (0)

Svar #5
25. maj 2014 af Bullerkage (Slettet)

Når ja.. Det er jeg sgu ked af :/  .. Steps:

y=f'(x_0)*(x-x_0)+f(x_0)

y=f'(1)*(x-1)+f(1)

y=(3*4+5)*(x-1)+4

y=17*(x-1)+4

y=17x-17+4

y=17x-13


Skriv et svar til: Løst rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.