Matematik

Find massefylde

29. maj 2014 af Semuraj (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg skal finde massefylen af en kugle, som jeg allerede kender vægten, radiussen, omkredsen og rumfanget af. Hvordan gør jeg det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

Massefylden ρ er kuglens masse m divideret med kuglens rumfang V . Med symboler skrives det ofte

        \rho =\frac{m}{V}


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. maj 2014 af Heptan

Hvad er SI-enheden for massefylde?


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. maj 2014 af mathon

massefyldeenheder
                                    \frac{g}{cm^3} = \frac{kg}{dm^3}=\frac{ton}{m^3}=\frac{10^3\; kg}{m^3}


Skriv et svar til: Find massefylde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.