Matematik

Hvad viser dette bevis/hvad er det bevis for? f(x)=y=ax+b <=> f(x+1)=a*(x+1)+b

05. juni 2014 af NiBø (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x)=y=ax+b <=> f(x+1)=a*(x+1)+b

=ax+a+b

f(x+1)=ax+b+a

f(x+1)=f(x)+a


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. juni 2014 af peter lind

Det beviser at hvis x vokser med 1 vokser f(x) med a


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. juni 2014 af mathon

funktionstilvæksten pr x-enhed er lig med a

                                     f(x+1)-f(x)=a
      


Skriv et svar til: Hvad viser dette bevis/hvad er det bevis for? f(x)=y=ax+b <=> f(x+1)=a*(x+1)+b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.