Matematik

Eksponentiel model - henfaldslov?

08. juni 2014 af Kemi1996 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, hvis man skal give et eksempel på en eksponentiel model kan man så godt tale om henfaldsloven?


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. juni 2014 af mathon

Ja - hvis
                   i
                               f(t)=b\cdot a^t       0 < a < 1


Svar #2
08. juni 2014 af Kemi1996 (Slettet)

#1 Ok, men kan jeg godt bruge den naturlige eksponentielle funktion: f(x) = b*ek*x ? 


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. juni 2014 af mathon

Ja da!
                    f(x)=b\cdot a^x=b\cdot e^{-k\cdot x}     for k > 0 og b > 0


Svar #4
08. juni 2014 af Kemi1996 (Slettet)

Ok, tak for hjælpen 


Skriv et svar til: Eksponentiel model - henfaldslov?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.