Kemi

PH beregning

09. juni 2014 af Larspeter1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Gør rede for hvordan man beregner pH i en 2,00 M eddikesyre

Nogen der kan hjælpe ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juni 2014 af mathon

Eddikesyre er en svag syre.


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. juni 2014 af mathon

pH-beregning for svag syre:

                                                        pH=\frac{1}{2}\cdot \left ( pK_s-\log(c_s) \right )


Skriv et svar til: PH beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.