Fysik

Enheden på en koefficient (tendenslinje)

11. juni 2014 af yamaharacing (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvis jeg har volumen, V, [m3] ud af x-aksen og tryk, p, [Pa] ud af y-aksen, hvilken enhed har så, når tendenslinjen er

p(V)=a·V-1.4

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)

Så er

      [a] = [p] · [V]1.4 = Pa · m4.2 .


Svar #2
11. juni 2014 af yamaharacing (Slettet)

Klart! Tak!


Skriv et svar til: Enheden på en koefficient (tendenslinje)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.