Fysik

enhed

15. juni 2014 af hansen1921 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

i denne regneekspel forstår jeg ikke hvorfor man ganger med 1000

(2,90*10-3 m * K / 2,73 K ) * 1000 = 1,062 mm

hvorfor er det man ganger med 1000. 10-3 svarer jo til mili og der står aller m* K i forvejen. Og kan det passe at enhed skal være mm

på forhånd tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2014 af Heptan

1 m = 1000 mm


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)

Det kan kun være korrekt, hvis der står

         (2,90*10-3 m * K / 2,73 K ) * 1000 mm/m .

Ellers bør man skrive

        2,90*10-3 m * K / 2,73 K  = 1,062 mm


Skriv et svar til: enhed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.