Matematik

Matematik

18. juni 2014 af Natasha12 (Slettet) - Niveau: 7. klasse
6= x + 2= hvad ???

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. juni 2014 af Christianiversen2 (Slettet)

Jeg skrev 3x=6 hvor x=2 for at illustrere for dig hvad en ligning er. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)

#0

Fortsæt hellere diskussionen i den oprindelige tråd

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1495441

i stedet for at oprette en ny tråd, der helt har mistet et forståeligt indhold.


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.