Matematik

svær ligning

30. juli 2014 af 123434 (Slettet) - Niveau: C-niveau
Mary, who is 16 Years old, is four times as old as her brother. How old will Mary be when she is twice as old as her brother?

Jeg kan slet ikke få den til at gå op? Hvad får I af resultater.

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. juli 2014 af mathon


                                   Mary               brother    
         Nu                       16                     4
         om x år             (16+x)              (4+x)

        
         de x år bestemmmes af
                                                    16+x=2\cdot (4+x)

                                                    16+x=8+2x

                                                    8=x

        når Mary er dobbelt så gammel som sin bror, er hun 16+8 = 24 år


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. juli 2014 af SuneChr

Mary 16
Bror 4
Mary var 12, da bror blev født
Mary må blive 24, når bror bliver 12


Skriv et svar til: svær ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.