Matematik

Gange

16. august 2014 af Koburg58 (Slettet) - Niveau: 10. klasse
Hvordan kan

1296-4*3*105 = 36

Hvordan kan det give 36

Brugbart svar (1)

Svar #1
16. august 2014 af CarstenMatsson (Slettet)

Regnearternes hierarki

Først gange

Så minus

Så prøv først at gange ud og så trække 1296 fra resultatet.

Dvs.: 1296 - (4*3*105) = 36


Svar #2
16. august 2014 af Koburg58 (Slettet)

Når ja på den måde

Tusind tak skal du have

Brugbart svar (1)

Svar #3
16. august 2014 af Andersen11 (Slettet)

#1

Det er (resultatet) der skal trækkes fra 1296.

Bemærk, at 1296 = 12·108 , og at 3·4 = 12 , så

        1296 - 4·3·105 = 12·108 - 12·105 = 12·(108 - 105) = 12·3 = 36 .


Skriv et svar til: Gange

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.