Fysik

Beregn reasonansrørets længde

24. august 2014 af olivernam (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej SP. 

Er der en venlig sjæl som kan hjælpe med opgave 10.8.3, b). Jeg har vedhæftet et billede af opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2014 af mathon

I et halvåbent resonansrørs
grundtone er
                           \small L=\frac{1}{4}\cdot \lambda =\frac{1}{4}\cdot\frac{v}{f}


Svar #2
24. august 2014 af olivernam (Slettet)

Men jeg kender ikke v 


Svar #3
24. august 2014 af olivernam (Slettet)

#1

I et halvåbent resonansrørs
grundtone er
                           \small L=\frac{1}{4}\cdot \lambda =\frac{1}{4}\cdot\frac{v}{f}

Kender jeg v?


Brugbart svar (1)

Svar #4
24. august 2014 af mathon

#3

                 v = 343 m/s


Skriv et svar til: Beregn reasonansrørets længde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.