Matematik

Voksende, aftagende og konstant, forstået princippet korrekt?

25. august 2014 af 123434 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Voksende

Bliver større

F.eks g(x)=9*1,3x

Aftagende

Bliver mindre

F.eks. f(x)=8*0,9x

Konstant

Forbliver det samme

y=5

God aften, venner


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2014 af Ande117g (Slettet)

Dine definitioner er lidt vage.. Du mangler at fortælle hvornår funktionerne er voksende, aftagende eller konstante. Skriv i stedet for noget som det her:

En funktion er voksende i et givent interval, hvis funktionsværdien stiger i takt med at x-værdien i det givne interval stiger.

Så må du selv komme på resten, men håber det kunne hjælpe

Anders


Skriv et svar til: Voksende, aftagende og konstant, forstået princippet korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.