Matematik

Reducer udtryk, hvordan?

01. september 2014 af CABAL2004 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Er der nogen der kan forklare mig hvordan jeg reducerer dette:

xa * xb / xc

Mange tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2014 af Drunkmunky (Slettet)

Der gælder generelt at xn-m=xn/xm. Altså får du, at xa*xb/xc=xa+b/xc=xa+b-c.


Skriv et svar til: Reducer udtryk, hvordan?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.