Matematik

Løsning af ligning: x-(x/3+x/4)=700

07. september 2014 af kallypsojohn (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej, nogen der vil hjælpe med overstående ligning?


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. september 2014 af mathon

                      x-\left (\frac{x}{3} +\frac{x}{4} \right )=700                      

                      x-\frac{x}{3} -\frac{x}{4} =700                              multiplicer med 12

                      12x-4x -3x =8400

                      5x =8400

                      x =\frac{8400}{5}=1680


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. september 2014 af mathon

Regn selv igennem og LÆR.


Skriv et svar til: Løsning af ligning: x-(x/3+x/4)=700

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.