Fysik

Relativitetsteori - Kinetisk energi

09. september 2014 af RKrog (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hejsa. Søger en med fagkompentence og eventuelt en god ide til, hvordan man løser dette. Forklaringer må gerne medbringes:

For en partikel med hvilemassen m0 udgør den kinetiske energi n gange dens hvileenergi.

- Hvad er partiklens hastighed?
- Hvad er partiklens impuls
- Beregn for n = 1, 3, 10 og 100 forholdet β=v/c. 
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2014 af peter lind

Du skal bruge at energien for en relativistisk partikel er m*c2 = m0*c2/kvrod(1-v2/c2)


Skriv et svar til: Relativitetsteori - Kinetisk energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.