Matematik

Ligninger

10. september 2014 af Maria10101 (Slettet) - Niveau: C-niveau
Hej, er der nogen som vil hjælpe mig med denne opgave?
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
10. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Det var måske nemmere blot at skrive ligningen

        -(x/3) + 35 = 27

Saml led med x på venstre side og rene tal på højre side, og isoler x.


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. september 2014 af hej2010 (Slettet)

-(x/3)+35=27

35-27=(x/3) ......(+27 på den anden side bliver til -27)

8=(x/3)

8*3=x ...........(3 kommer på den anden side og ganges med 8)

24=x


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.