Matematik

Model for kaninbestand:

13. september 2014 af Niko83 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej til alle.
Jeg har svært med at forstå opgaven, og derfor beder jeg jer derude at hjælpe med opgaven.

Spørgsmålet er:

a) Giv en intuitiv forklaring på denne rekursionsforme.
b) Hvad er begyndelsesbetingelserne F1 og F2 vores tilfælde.?

Opgaven vedhæftes som en pdf-fil.

Håber, at nogen vil hjælpe mig med at forstå opgaven.

Vedhæftet fil: meeeeeee.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2014 af peter lind

Prøv at skriv op hvor mange der er i hver af de første måneder, hvor du blot bruger de oplysninger der er givet i opgaven
 


Svar #2
13. september 2014 af Niko83 (Slettet)

det har jeg gjort.

1. mnd=1
2.mnd=1
3.mnd=2
4.mnd=3
5.mnd=5 
6.mnd=8 osv. men forstår ikke hvad er svaret. jeg har svært med formulering.


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. september 2014 af peter lind

Dermed har du jo også i princippet fundet ud af hvordan du kommer fra kendskabet til de 2 måneder til kendskabet til den følgende måned


Svar #4
13. september 2014 af Niko83 (Slettet)

Mener du, at jeg skal skrive ned metoden, hvordan man beregner antalletet af kaninparrer?


Svar #5
13. september 2014 af Niko83 (Slettet)

fra 1. måned og videre


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. september 2014 af peter lind

Det kommer an på hvad du mener du med det. Ud fra måned 4 og måned 5 har du beregnet for måned 6. Det er den metode du har brugt der, du skal angive


Skriv et svar til: Model for kaninbestand:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.