Matematik

Model for kaninbestand-hjælp

13. september 2014 af Niko83 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej til alle igen.

Jeg er i gang med en opgave, som virker  at den bliver sværere og sværere. 
 

Det som jeg ikke kan forstå er: "illustrer de beregnede værdier af  aved brug af Maple"

Håber, at nogen vil hjælpe med opgaven for at komme videre, siden jeg har brugt masse tid, og ikke kan komme videre. 

Opgaven sendes som pdf-fil med dels beregninger.

Vedhæftet fil: Me.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

For eksempel, afbild an som funktion af n . Opgaven illustrerer Fibonacci-tallene.


Svar #2
13. september 2014 af Niko83 (Slettet)

Min hjerne er gået totalt i stå. Ville du venlig vise bedre som et eksempel?


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du har en tabel med n og an i søjlerne. Kald x = n og y = an , og afbild y som funktion af x i en graf.


Svar #4
13. september 2014 af Niko83 (Slettet)

Mener du f(x) (x+1) / x ????


Svar #5
13. september 2014 af Niko83 (Slettet)

f(x) = (x+1) / x ???


Brugbart svar (1)

Svar #6
13. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#5

Du har beregnet an = Fn+1 / Fn . Afbild an som funktion af n . Du har selv beregnet tallene i det vedhæftede

  n    an
  1     1
  2     2
  3     1,500
  4     1,667
  5     1,600
  6     1,625
  7     1,6154
osv.

I et koordinatsystem plotter du n-værdierne på x-aksen, og an-værdierne på y-aksen. Man indtegner punkterne (n , an) i et koordinatsystem.


Skriv et svar til: Model for kaninbestand-hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.