Matematik

Hjælp igen

20. september 2014 af Sofusfelix (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Hvor stor en del skal person a betale, når person b betaler 1/2 og person betaler 1/3 af gælden?

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2014 af 123434 (Slettet)

1/2*1/3=1/6

Så skal personen betale 1/6


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. september 2014 af Koburg58 (Slettet)

\frac{1}{2}\cdot \frac{1}{3}=\frac{1\cdot 1}{2\cdot 3}=\frac{1}{6}


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2014 af Koburg58 (Slettet)

Bekræftelse

\frac{1}{2}+\frac{1}{3}+\frac{1}{6}=\frac{1\cdot 3}{2\cdot 3}+\frac{1\cdot 2}{3\cdot 2}+\frac{1}{6}=\frac{3}{6}+\frac{2}{6}+\frac{1}{6}=\frac{3+2+1}{6}=\frac{6}{6}=1


Svar #4
20. september 2014 af Sofusfelix (Slettet)


Tak for hurtige svar. Er det det samme som 16,6 procent?

Brugbart svar (0)

Svar #5
20. september 2014 af Koburg58 (Slettet)

#4

16,6666 % ≈ 16,7 %


Skriv et svar til: Hjælp igen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.