Matematik

Eksponentiel udvikling

24. september 2014 af Dimsedims (Slettet) - Niveau: B-niveau

På en graf ses en eksponentiel voksende funktion.

Den har to punkter P(6,40) og Q(3,20)

Hvordan finder jeg fordoblingskonstanten uden at bruge hjælpemidler? (fx. logoritmeregning)


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Bemærk, at 40 = 2·20 , så T1/2 = 6 - 3 .


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2014 af DinosaurKaren (Slettet)

Mener du T2, Andersen11?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, det skulle være fordoblingskonstanten T2 = 6 - 3. Tak for det.


Skriv et svar til: Eksponentiel udvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.