Matematik

Hurtig tjekning

28. september 2014 af quizbut (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er dette regnet rigtigt (a+3b)^2+b(a-9b)-7ab=

Er kommet frem til a^2+3b^2+6ab+ab-9b^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2014 af Matematikhjælpplease (Slettet)

du mangler du mangler dit -7ab så det ender med at hedde 

a^2+3b^2-ab+ab-9b^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2014 af LeonhardEuler

Det er ikke korrekt. 

(a + 3b)2 + b(a - 9b) - 7ab = a2 + 32b2 + 2•a•3b + ab - 9b2 - 7ab  =    ...

Forkort videre


Svar #3
28. september 2014 af quizbut (Slettet)

Kan det forkortes yderligere?


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. september 2014 af LeonhardEuler

#1 : Det er forkert.

#0 : Se #2


Svar #5
28. september 2014 af quizbut (Slettet)

#4 Den kan ikke forkortes mere den du har lavet, jeg kan ikke


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. september 2014 af LeonhardEuler

#5 : Den kan sagtens forkortes mere end i #2


Svar #7
28. september 2014 af quizbut (Slettet)

a^2+3b^2+2a*3b+2ab? Er det korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #8
28. september 2014 af Matematikhjælpplease (Slettet)

W


Brugbart svar (0)

Svar #9
28. september 2014 af exatb

 #0

 a^2+3b^2+6ab+ab-9b^2

Udover at det sidste led mangler er der fejl i det understregede.

Der er ikke tale om at forkorte, men at reducere. Kun første led bliver tilbage.


Skriv et svar til: Hurtig tjekning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.