Matematik

vinkel mellem to planer

03. oktober 2014 af leasalamon (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har brug for hjælp i opgave c i denne opgave: Jeg får vinklen til at være 7,93 grader, men det må tydeligvis være en fejl.

Planen for alpha er:

-2,815x-1,625y+0,563z+3,6595=0
 

Vedhæftet fil: rummet.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2014 af PeterValberg

Ups, - tastefejl, - prøver lige igen :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2014 af PeterValberg

Så fik jeg rettet koordinaterne for β's normalvektor, - jeg får vinklen til 98.0º
(hvis der afrundes til én decimal)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.jpg

Svar #3
03. oktober 2014 af leasalamon (Slettet)

Arh, havde helt glemt at sige invers! Mange tusinde tak!

Vil du også gerne hjælpe mig med opgave e .


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. oktober 2014 af mathon

Beregn volumen af pyramidestubben og volumen af pyramiden og adder disse to volumener.

                         \frac{1}{3}\cdot h_1\cdot \left ( G+g+\sqrt{G\cdot g} \right )+\frac{1}{3}\cdot h_2\cdot G

   Arealet af en regulær sekskant med siden s
   er

                   A_6=\frac{3\sqrt{3}}{2}\cdot s^2


Skriv et svar til: vinkel mellem to planer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.