Matematik

Hjælp til matematik! ASAP

04. oktober 2014 af sofiethomsen123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle!

Jeg har fået stillet opgaven:

Bestem tallet a i forskriften for f(x)=ax+5, når grafen for f går gennem punktet (2,-1)
Hvordan gør jeg det?

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. oktober 2014 af mathon

Du vèd                 
                   y=ax + 5      gennem  (2,-1)
hvoraf
                   -1=\mathbf{\color{Red} a}\cdot 2 + 5


Svar #2
04. oktober 2014 af sofiethomsen123 (Slettet)

Tusind tak for hjælpen! Nu kan jeg fortsætte med min aflevering :D


Skriv et svar til: Hjælp til matematik! ASAP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.