Kemi

Kemi opgaver

07. oktober 2014 af paulinahansen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, er der en der kan hjælpe med opgaven her? Den er vedhæftet


Svar #1
07. oktober 2014 af paulinahansen (Slettet)

dette er opgaven


Svar #2
07. oktober 2014 af paulinahansen (Slettet)

Dette er mine besvarelser indtil videre. 


Svar #3
07. oktober 2014 af paulinahansen (Slettet)

Excel-beregninger


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. oktober 2014 af Soeffi

 Angående opgave c: ved du hvad x står for?


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. oktober 2014 af Heptan

Det er ikke noget problem her, men I skal huske at omregne stofmængde til koncentration før I beregner reaktionsbrøken.

Jeg vil i det følgende gøre brug at stofmængder, fordi det er sådan I har regnet indtil videre.

b. korrekt

c. x, som står for ændringen i koncentrationerne (her: stofmængder), må ikke være større end 1,50 mol, da vi ikke kan have negative koncentrationer ... her tænker jeg på vand.

d. Løs ligningen:

1,6=\frac{(1,50-x)(2,00-x)}{(0,50+x)(1,00+x)}

... og beregn derefter stofmængderne for hver af de fire stoffer.

e. Brug idealgasligningen, idet n(total) = n(H2) + n(CO2) .... etc

og T = (720 + 273,15)K


Skriv et svar til: Kemi opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.