Matematik

Sammenhæng Y=5x+3

08. oktober 2014 af Paradoks (Slettet) - Niveau: C-niveau

a) bestem y grafisk og ved formelregning, når x=12 

b) løsningnen y= 10 0 grafisk og ved formelregning.


Svar #1
08. oktober 2014 af Paradoks (Slettet)

En uddybende forklaring kunne være hærligt :) 


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. oktober 2014 af Koburg58 (Slettet)

Vælger at forstå a) på denne måde

y = (12 · 5) + 3 = 60 +3 = 63

b) er lidt uforståelig


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. oktober 2014 af Therk

a)

Grafisk: Tegn din funktion og find y-værdien svarende til x=12.

Ved formelregning: Indsæt x=12 i din ligning og reducér.

y = 5\cdot \overbrace{12}^x+3

b)

Grafisk: Som ovenstående.

Ved formelregning. Indsæt y=10 i din ligning og reducér.

\overbrace{10}^y = 5x+3


Skriv et svar til: Sammenhæng Y=5x+3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.