Fysik

Fysik Nyttevirkning - Har brug for hjælp til disse opgaver hurtigst muligt!

09. oktober 2014 af CLynge123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har fået disse formler som skal bruges til at løse opgaven:

P = E/t <=> E = P*t <=> t = E/P

hvor P er effekten målt i watt=W=J/s, E er den omsatte energi målt i joule=J og τ er tiden målt i sekunder=s.

Vedhæftet fil: Screenshot_1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2014 af mathon

Opgave 5:

                      P=\frac{10^7\; J}{86400\; s}=115,741\; W


Skriv et svar til: Fysik Nyttevirkning - Har brug for hjælp til disse opgaver hurtigst muligt!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.